Kryddiga lammfärsbullar

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Kryddiga lammfärsbullar

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Lammfärs

600.0 

gram

Tomater

2.0 

styck

Ägg

1.5 

styck

Fänkålsfrön mald

3.0 

msk

Sambal oelekpasta }

1.5 

tsk

Salt

0.5 

tsk

Olivolja till stekning

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Selvarossa Salice Salentino

Kryddigt rött vin
Pris: 69 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 260

Kcal / portion: 472

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1886 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 21%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 182 gram)

Ingredienser

Visa:

Lammfärs 600.0 gram 79%

Tomater 2.0 styck 2%

Ägg 1.5 styck 5%

Fänkålsfrön mald 3.0 msk 2%

Sambal oelekpasta } 1.5 tsk 0%

Salt 0.5 tsk 0%

Olivolja till stekning 2.0 msk 12%

Tillagning (30 min )

  1. Finhacka tomat.
  2. Lägg alla ingredienser i en bunke och blanda väl.
  3. Rulla färsen till små bullar.
  4. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och lägg i färsbullar. Sänk värmen och stek långsamt i cirka 10 minuter. Skaka på pannan emellanåt så att de blir stekta runt om.

Fler recept inom Kalv-, lammfärsrätter

Liknande recept som Kryddiga lammfärsbullar