Chorizo- och chèvrekyckling

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Chorizo- och chèvrekyckling

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kycklingfilé med skinn

4.0 

styck

Chorizokorv svensk

6.0 

skivor

Chèvre

150.0 

gram

Salt och peppar

 

 

Tandpetare

 

 

 

Tillbehör:

 

Potatis

0.8 

kilo

el. ris

 

 

Grönsallad

200.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Gustave Lorentz Riesling Réserve

Torrt friskt vitt vin
Pris: 89 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 124

Kcal / portion: 527

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2108 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 6%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 425 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingfilé med skinn 4.0 styck 45%

Chorizokorv svensk 6.0 skivor 6%

Chèvre 150.0 gram 25%

Salt och peppar 0%

Tandpetare %

 

Tillbehör:

Potatis 0.8 kilo 25%

el. ris 0%

Grönsallad 200.0 gram 1%

Tillagning (40 min )

  1. Sätt ugnen på 200ºC.

  2. Koka potatis eller ris. Förbered sallad.

  3. Finhacka chorizo. Smula chèvren. Blanda.


  4. Snitta/skåra kycklingen på längden. Fördela chorizo-osten i mitten. Rulla ihop och fäst med tandpetare så att fyllningen inte rinner ut under gräddning. Salta och peppra.

     

  5. Sätt in i ugnen i cirka 15 minuter.


  6. Servera.

Fler recept inom Fågelrätter

Liknande recept som Chorizo- och chèvrekyckling