Tonfiskröra i tunnbröd

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Tonfiskröra i tunnbröd

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tunnbröd mjukt

4.0 

skivor

Tonfisk i olja konserv

200.0 

gram

Rödlök

0.5 

styck

Gräslök

10.0 

gram

Gräddfil

1.0 

dl

Surkål mjölksyrad

100.0 

gram

Rucolasallat

25.0 

gram

Salt

2.0 

krm

Svartpeppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om surkål >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 241

GBR (GI) / port: 3

Recept: 965 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 6%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 161 gram)

Ingredienser

Visa:

Tunnbröd mjukt 4.0 skivor 41%

Tonfisk i olja konserv 200.0 gram 39%

Rödlök 0.5 styck 3%

Gräslök 10.0 gram 0%

Gräddfil 1.0 dl 14%

Surkål mjölksyrad 100.0 gram 2%

Rucolasallat 25.0 gram 1%

Salt 2.0 krm 0%

Svartpeppar 0%

 

Kockskolan:

Om surkål > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Skala och finhacka rödlök och gräslök. Häll bort oljan från tonfisken.
  2. Blanda tonfisk med lök, gräslök, gräddfil och surkål. Salta och peppra.
  3. Fördela rucola och röra på tunnbröden.
    Rulla ihop.

Kockens kommentar

Surkål är nyttigt och skonsamt för magen. Kan enkelt tillagas. Läs mer > Om surkål.  

Fler recept inom Wraps, klämmor

Liknande recept som Tonfiskröra i tunnbröd