Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Fiskfiléer

400.0 

gram

Tortilla färdiglagad

4.0 

styck

Purjolök

0.3 

styck

Isbergssallat

150.0 

gram

Gröna ärter frysta

200.0 

gram

Remouladsås färdig

4.0 

msk

Långkornigt ris

2.0 

dl

Salt

 

 

 

Tillbehör:

 

Aluminiumfolie

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 131

Kcal / portion: 507

GBR (GI) / port: 9

Recept: 2027 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 3%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 386 gram)

Ingredienser

Visa:

Fiskfiléer 400.0 gram 15%

Tortilla färdiglagad 4.0 styck 37%

Purjolök 0.3 styck 1%

Isbergssallat 150.0 gram 1%

Gröna ärter frysta 200.0 gram 7%

Remouladsås färdig 4.0 msk 20%

Långkornigt ris 2.0 dl 30%

Salt 0%

 

Tillbehör:

Aluminiumfolie %

Tillagning (30 min )

  1. Tillaga ris enligt anvisning på förpackning. Låt svalna.
  2. Ta ut ärtor ur frysen och låt dem tina.
  3. Sätt ugnen på 200°C.
  4. Koka upp lite lätt saltat vatten. Lägg i fisken och dra av från plattan. Lägg på lock och låt stå 5-10 minuter beroende på filéernas tjocklek.
  5. Packa in brödet i folie och sätt in i ugnen i cirka 10 minuter.
  6. Strimla sallat t.ex. med en osthyvel. Ansa, skiva och hacka purjolök.
  7. Ta ut brödet och lägg ris i mitten. Ta upp fisken och dela i mindre bitar. Lägg fisk, purjo och ärter på riset. Toppa med remouladsås. Vik ihop till ett fint paket.

PASSAR TILL

Hemlagad remouladesås

Fler recept inom Wraps, klämmor

Liknande recept som Wraps med fisk