Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Pumpa fruktkött

400.0 

gram

Majskorn kokt konserv

250.0 

gram

Gul lök

1.0 

styck

Skinka kokt tjock skiva

300.0 

gram

Vita bönor i tomatsås burk

400.0 

gram

Salt och peppar

 

 

Persilja till garnering

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 76

Kcal / portion: 284

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1135 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 2%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 371 gram)

Ingredienser

Visa:

Pumpa fruktkött 400.0 gram 9%

Majskorn kokt konserv 250.0 gram 18%

Gul lök 1.0 styck 5%

Skinka kokt tjock skiva 300.0 gram 34%

Vita bönor i tomatsås burk 400.0 gram 34%

Salt och peppar 0%

Persilja till garnering 0%

Tillagning (20 min )

  1. Skala och kärna ur pumpan. Grovhacka.
    Skala och finhacka lök.
    Tärna skinka.
    Hacka persilja.

  2. Koka pumpa och lök i lite vatten i ca 5 min.

  3. Tillsätt skinka, bönor och majs.
    Låt allt bli varmt.
    Smaka av med salt och peppar.
    Strö över hackad persilja.

Fler recept inom Halloweenmat

Liknande recept som Pumpagryta