Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 29

Kcal / portion: 32

GBR (GI) / port: 1
Recept: 127 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 0%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Sockerärter 300.0 gram 81%
Rädisa 16.0 styck 19%
Salt 0%
Tillbehör:
Dressing? 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skär bort ändarna på sockerärterna och dela dem sedan på längden.
Skär av blasten på rädisorna och skär dem i tunna skivor. - Salta salladen lätt före servering.
Servera salladen naturell eller med någon dressing till.
PASSAR TILL
Fler recept inom Sallader, vegetariskt
Liknande recept som Krispig rädissallad
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ingefärsdoftande bulgurwok
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Quinoa med halloumi och pepparrotskräm
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Belugalinser med grapefrukt (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kornrisotto med pak choy
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Quinoasallad med feta, valnötter (buffé)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rostad tomatsallad med marinerad mozzarella
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Sallad på matvete och citron
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Somrig melonsallad med sparris och fetaost
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Svensk Caesarsallad till maten
Tid: 15 min (+ 15 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan