Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 90

Kcal / portion: 155

GBR (GI) / port: 0
Recept: 621 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 3%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kalkonbröst kokt 400.0 gram 89%
Champinjoner färska 200.0 gram 8%
Sallat t.ex. 0%
Mangoldskott 100.0 gram 3%
Krydda gärna med:
Anis hel %
Salvia färsk 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (12 min )
- Skölj sallat och svamp och låt rinna av. Skär dem sedan i mindre delar och
strimla kalkonen. - Stek svampen i matfett på medelhög värme ett par minuter så att den får färg.
- Lägg upp salladen på tallrik.
Häll på lite olivolja.
Tillsätt kalkonstrimlorna.
Krydda salladen.
Fler recept inom Sallader, vegetariskt
Liknande recept som Kalkonsallad
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ingefärsdoftande bulgurwok
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Quinoa med halloumi och pepparrotskräm
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Belugalinser med grapefrukt (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kornrisotto med pak choy
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Quinoasallad med feta, valnötter (buffé)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rostad tomatsallad med marinerad mozzarella
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Sallad på matvete och citron
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Somrig melonsallad med sparris och fetaost
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Svensk Caesarsallad till maten
Tid: 15 min (+ 15 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan