Kalori- och GI:
    
                Kcal / 100 gram: 90
    
                Kcal / portion: 155
    
                GBR (GI) / port: 0
Recept: 621 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 3%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kalkonbröst kokt 400.0 gram 89%
Champinjoner färska 200.0 gram 8%
Sallat t.ex. 0%
Mangoldskott 100.0 gram 3%
Krydda gärna med:
Anis hel %
Salvia färsk 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (12 min )
- Skölj sallat och svamp och låt rinna av. Skär dem sedan i mindre delar och 
strimla kalkonen. - Stek svampen i matfett på medelhög värme ett par minuter så att den får färg.
 - Lägg upp salladen på tallrik.
Häll på lite olivolja.
Tillsätt kalkonstrimlorna.
Krydda salladen. 
Fler recept inom Sallader, vegetariskt
Liknande recept som Kalkonsallad
- 
                
                  
                
                Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Ingefärsdoftande bulgurwok
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Quinoa med halloumi och pepparrotskräm
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Belugalinser med grapefrukt (tillbehör)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Kornrisotto med pak choy
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Quinoasallad med feta, valnötter (buffé)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Rostad tomatsallad med marinerad mozzarella
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Sallad på matvete och citron
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Somrig melonsallad med sparris och fetaost
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Svensk Caesarsallad till maten
Tid: 15 min (+ 15 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 
              
              
                    