Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Portionsbröd

4.0 

styck

Kalkonbröst kokt

24.0 

skivor

Tomater

2.0 

styck

Ananasringar med lag

4.0 

styck

Gurka

12.0 

skivor

Sallatsblad

4.0 

styck

Färskost naturell slät

50.0 

gram

Rucolasallat

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Whitstable Bay Organic Ale

Ljus lättare ale
Pris: 22 kr

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 643

GBR (GI) / port: 9

Recept: 2574 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 4%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 465 gram)

Ingredienser

Visa:

Portionsbröd 4.0 styck 40%

Kalkonbröst kokt 24.0 skivor 45%

Tomater 2.0 styck 1%

Ananasringar med lag 4.0 styck 7%

Gurka 12.0 skivor 0%

Sallatsblad 4.0 styck 0%

Färskost naturell slät 50.0 gram 5%

Rucolasallat 0%

Tillagning (10 min )

  1. Förbered pålägg, skiva kalkon, gurka och tomater.
  2. Skär upp brödstyckena tvärs på mitten och bred på färskost.
  3. Lägg ett sallatsblad på det undre brödstycket, fyll på med kalkon, tomat, gurka och ananas. Garnera med lite rucolasalat.

Kockens kommentar

Panino (pluralis = panini) betyder på italienska liten brödbit. Utanför Italien innebär panini oftast ett gott vitt eller ljust större portionsbröd t.ex. cibatta fyllt med allehanda godsaker. Variera brödsort och ingredienser efter tillgång.

Alternativ

Panini med brie och salami

Panini med leverpastej

Panini med mozzarella

Fler recept inom Fågelsmörgåsar

Liknande recept som Panini med kalkon