Räktartelette (drinktilltugg)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Räktartelette (drinktilltugg)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Fiskbullar i vatten konserv

300.0 

gram

Räkor skalade

200.0 

gram

Citron- och dillsås Felix }

1.0 

förp.

Mjölk

1.0 

dl

Kajennpepparpulver

1.0 

krm

Färdig tartelett

6.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Rotari Brut Riserva

Mousserande torrt vitt vin
Pris: 99 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 153

Kcal / portion: 371

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1484 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 4%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 243 gram)

Ingredienser

Visa:

Fiskbullar i vatten konserv 300.0 gram 16%

Räkor skalade 200.0 gram 14%

Citron- och dillsås Felix } 1.0 förp. 66%

Mjölk 1.0 dl 4%

Kajennpepparpulver 1.0 krm 0%

Färdig tartelett 6.0 styck 41%

Tillagning (10 min )

  1. Tillred sås enligt förpackning med mjölk och vatten.

  2. Tärna fiskbullar.
    Skala räkor och skär i mindre bitar.
    Tillsätt detta och kajennpeppar till såsen.
    Spara några räkor till garnering.

  3. Straxt före servering: Häll upp såsen i tarteletter. Garnera med en räka.
    Servera genast.

Fler recept inom Havstugg

Liknande recept som Räktartelette (drinktilltugg)