Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 605

GBR (GI) / port: 10
Recept: 2418 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 7%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Fläskkött rester (karré e.d.) 600.0 gram 41%
Tomater 4.0 styck 3%
Sallatsblad 4.0 styck 0%
Senap fransk osötad 4.0 tsk 1%
Smör el. margarin 40.0 gram 12%
Salt 0%
Småfranska 4.0 styck 43%
Kockskolan:
Så lagas fläskkarré > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skär köttet i tunna skivor. Skiva tomater.
- Dela franskbrödet och bred på smör eller margarin.
- Lägg sallatsblad på underbrödet, sedan 4-5 skivor kött och salta lätt, senap och tomatskivor, sallat igen och ytterligare 4-5 köttskivor och överst den andra brödhalvan.
Fler recept inom Kött-/korvsmörgåsar
Liknande recept som Karrésmörgås
-
Gammaldags späcksmörgås
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Köttdagobert
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Dansk salamimacka
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Philly cheese steak
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Pressylta på bröd
Tid: 7 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Köttbullsmacka med rödbetsmajonnäs
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Köttsmörgås helt enkelt
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
BLT sandwich
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Rillettesmörgås
Tid: 6 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Smörrebröd med äggröra, lövbiff och pepparrot
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan