Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

Fläskkött rester (karré e.d.)

600.0 

gram

Tomater

4.0 

styck

Sallatsblad

4.0 

styck

Senap fransk osötad

4.0 

tsk

Smör el. margarin

40.0 

gram

Salt

 

 

Småfranska

4.0 

styck

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskkarré >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 605

GBR (GI) / port: 10

Recept: 2418 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 7%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 381 gram)

Ingredienser

Visa:

Fläskkött rester (karré e.d.) 600.0 gram 41%

Tomater 4.0 styck 3%

Sallatsblad 4.0 styck 0%

Senap fransk osötad 4.0 tsk 1%

Smör el. margarin 40.0 gram 12%

Salt 0%

Småfranska 4.0 styck 43%

 

Kockskolan:

Så lagas fläskkarré > Äts ej

Tillagning (10 min )

  1. Skär köttet i tunna skivor. Skiva tomater.
  2. Dela franskbrödet och bred på smör eller margarin.
  3. Lägg sallatsblad på underbrödet, sedan 4-5 skivor kött och salta lätt, senap och tomatskivor, sallat igen och ytterligare 4-5 köttskivor och överst den andra brödhalvan.

Fler recept inom Kött-/korvsmörgåsar

Liknande recept som Karrésmörgås