Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 372

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1488 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 22%
Fett: 10%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Serranoskinka rökt 8.0 skivor 16%
Saltrulle kokt 8.0 skivor 6%
Kalkonbröst kokt 8.0 skivor 26%
Medvurst rökt (fett 35%) 8.0 skivor 21%
Rostbiff tillagad skivad 8.0 skivor 19%
Salami 8.0 skivor 19%
Ger 12 skivor/portion
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Rulla köttskivorna som på bilden och lägg upp på ett serveringsfat.
PASSAR TILL
Fler recept inom Smått & gott
Liknande recept som Charketuriplatta (plockmat)
-
Grilltoast guacamole
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Laxröra med avokado
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Flatål med äggula och gräslök
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Löjromsägg (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Räksmörgås på rågkaka (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Potatiskaka med romägg (plockmat)
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Dillig äggstanning
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tonfiskceviche med mango (förrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Avokadosallad med havskräftor (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kalvcarpaccio med fraiche löjrom (förrätt)
Tid: 15 min (+ 8 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sanna, Täby Restaurangskola