Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 29

Kcal / portion: 32

GBR (GI) / port: 1
Recept: 127 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 0%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Sockerärter 300.0 gram 81%
Rädisa 16.0 styck 19%
Salt 0%
Tillbehör:
Dressing? 0%
Kockskolan:
Om sallader > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skär bort ändarna på sockerärterna och dela dem sedan på längden.
- Skär av blasten på rädisorna och skär dem i tunna skivor.
- Salta salladen lätt före servering. Servera salladen ev. med dressing till.
Passar till
Fler recept inom Grönsakssallader ¤
Liknande recept som Krispig rädissallad
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sötsur rödlök till maten
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ingefärsdoftande edamame- och äppelsallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Maskrossallad med bacon eller Crottin
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ljummen sallad på mangold, trädgårdsbönor, Västervikssenap och gräddfil
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Johannes Persson
-
Ljummen spenatsallad med russin och mandel
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Tina Nordström
-
Oi Muchim - kryddig koreansk gurksallad
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Bönsallad med tomatvinägrett till mat
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Lunchfrämjandet
-
Puntarelle alla romana, klassisk italiensk cikoriasallat
Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan