Hel kalkon i ugn - grundrecept

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Hel kalkon i ugn - grundrecept

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 8

Dryckestips

Campolieti Ripasso

Kryddigt rött vin
Pris: 95 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 410

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3276 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 26%

Fett: 6%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 263 gram)

Ingredienser

Visa:
För att kunna se recept och varufakta måste du vara inloggad. Du kan prova gratis en vecka.

Läs mer Bli medlem

Tillagning (4 tim )

Kockens kommentar

Lägre stektemperatur ger saftigare kött, men längre stektid. Först hög, sedan låg temperatur ger saftigt kött och knaprig yta. Köttrester kan användas till smörgåsar, i sallader, soppor och pajer.

Passar till

Stuffing till kalkon

Hemmagjord tranbärssylt

Sötpotatismos

Jfr: Kalkonmiddag

Skriv in en kommentar.

Fler recept inom Kalkon och struts

Liknande recept som Hel kalkon i ugn - grundrecept