Ägg- och sillsmörgås

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Ägg- och sillsmörgås

Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

Ägg

5.0 

styck

Inlagd sill

20.0 

bitar

Dill

2.0 

kvistar

Bröd hårt (el. mjukt)

4.0 

skivor

Bordssmör 75% fett

 

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Guinness Extra Stout

Portertyp (stout)
Pris: 17 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 197

Kcal / portion: 261

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1043 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 10%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 132 gram)

Ingredienser

Visa:

Ägg 5.0 styck 30%

Inlagd sill 20.0 bitar 45%

Dill 2.0 kvistar 0%

Bröd hårt (el. mjukt) 4.0 skivor 21%

Bordssmör 75% fett 0%

 

Tillagning (20 min )

  1. Hårdkoka ägg 8-10 minuter. Låt kallna i kallt vatten. Skär i skivor.
  2. Bred matfett på brödet. Lägg på äggskivorna och sillbitar. Garnera med dillkvist.

Alternativ

Lägg in sill själv

Fler recept inom Landgång och annat

Liknande recept som Ägg- och sillsmörgås