Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 208

Kcal / portion: 331

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1323 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 13%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Leverpastej skivbar (26% fett) 20.0 skivor 68%
Matbröd gärna mörkt 4.0 skivor 30%
Sallatsblad 4.0 blad 1%
Tomater 1.0 styck 1%
Persilja 1.0 kvist 0%
Gurka 0%
Ger 1 smörgås/portion
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (6 min )
- Bred matfett på brödet och lägg på sallatsblad. Lägg sedan över skivad leverpastej, tomat och gurka.
- Garnera med persilja eller annat grönt. Servera.
Fler recept inom Landgång och annat
Liknande recept som Leverpastejmscks med gurka och tomat
-
Klassisk landgång
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ägg- och sillsmörgås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Paul Svenssons midsommarsmörgås
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Paul Svensson
-
Vegetarisk smörgås med kikärtsröra och avokado
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färskpotatis med brynt dillsmör på spisbröd
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Sötpotatiskräm på macka
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grahamsfralla med ägg och avokado
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Hallonfärskost på frukostmacka
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Leverpastejmscks med gurka och tomat
Tid: 6 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Avokado på knäckebröd
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: