Leverpastejmscks med gurka och tomat

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Leverpastejmscks med gurka och tomat

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Leverpastej skivbar (26% fett)

20.0 

skivor

Matbröd gärna mörkt

4.0 

skivor

Sallatsblad

4.0 

blad

Tomater

1.0 

styck

Persilja

1.0 

kvist

Bordssmör 75% fett

 

 

Gurka

 

 

 

Ger 1 smörgås/portion

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 208

Kcal / portion: 331

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1323 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 13%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 159 gram)

Ingredienser

Visa:

Leverpastej skivbar (26% fett) 20.0 skivor 68%

Matbröd gärna mörkt 4.0 skivor 30%

Sallatsblad 4.0 blad 1%

Tomater 1.0 styck 1%

Persilja 1.0 kvist 0%

Bordssmör 75% fett 0%

Gurka 0%

 

Ger 1 smörgås/portion 

Tillagning (6 min )

  1. Bred matfett på brödet och lägg på sallatsblad. Lägg sedan över skivad leverpastej, tomat och gurka.
  2. Garnera med persilja eller annat grönt. Servera.

Fler recept inom Landgång och annat

Liknande recept som Leverpastejmscks med gurka och tomat