Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 219

Kcal / portion: 210

GBR (GI) / port: 9
Recept: 2524 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 7%
Kolhydrater: 31%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Hallon frysta sockrade 250.0 gram 8%
Philadelphia naturell } 300.0 gram 28%
Ljust matbröd 12.0 skivor 63%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (5 min )
- Tina hallon.
- Mixa hallon och ost med mixerstav.
- Bred på gott bröd.
Fler recept inom Landgång och annat
Liknande recept som Hallonfärskost på frukostmacka
-
Klassisk landgång
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ägg- och sillsmörgås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Paul Svenssons midsommarsmörgås
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Paul Svensson
-
Vegetarisk smörgås med kikärtsröra och avokado
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färskpotatis med brynt dillsmör på spisbröd
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Sötpotatiskräm på macka
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grahamsfralla med ägg och avokado
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Hallonfärskost på frukostmacka
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Leverpastejmscks med gurka och tomat
Tid: 6 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Avokado på knäckebröd
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: