Ost och bacon på morotsbröd

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Ost och bacon på morotsbröd

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vitt matbröd stor skiva

4.0 

skivor

Bacon som knapersteks}

12.0 

skivor

Hårdost lagrad

12.0 

skivor

Tomater

2.0 

styck

Senap fransk osötad

4.0 

tsk

Bordssmör 75% fett

40.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 259

Kcal / portion: 448

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1791 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 22%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 173 gram)

Ingredienser

Visa:

Vitt matbröd stor skiva 4.0 skivor 29%

Bacon som knapersteks} 12.0 skivor 27%

Hårdost lagrad 12.0 skivor 26%

Tomater 2.0 styck 2%

Senap fransk osötad 4.0 tsk 1%

Bordssmör 75% fett 40.0 gram 15%

Tillagning (12 min )

  1. Knaperstek bacon.
  2. Smöra brödet och dela skivorna i halvor.
  3. Garnera med ost, bacon, tomat och senap.

 

Kockens kommentar

Näringsberäkning: Bacon och fläsk som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Fler recept inom Ost-/svampsmörgåsar

Liknande recept som Ost och bacon på morotsbröd