Ugnslagad vitfisk (53 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
110 Kcal / 100g
416 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Italienska spättarullar
Tid: 25 min , Svårighet: Medel
146 Kcal / 100g
297 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Majonnästunga
Tid: 50 min , Svårighet: Medel
209 Kcal / 100g
795 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Sjötunga i smörsås med pressad potatis
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
103 Kcal / 100g
471 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Halstrad marinerad marulk med örtsås
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svårighet: Avancerat
126 Kcal / 100g
496 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Nötpanerad marulk i svampsås
Tid: 45 min , Svårighet: Halvavancerat
104 Kcal / 100g
561 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Passionerad hälleflundra
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
130 Kcal / 100g
517 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ugnstekt hälleflundra med oliver och parmesan i paprikacoulis
Tid: 35 min , Svårighet: Avancerat
148 Kcal / 100g
745 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Piggvar Petter i madeirasås
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
164 Kcal / 100g
778 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Rödtunga eller sjötunga i rödvinssås
Tid: 35 min , Svårighet: Medel
80 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion