Vitt matbröd ¤ (36 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
[2]
-
Baguette på svenskt enkelt vis
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel
270 Kcal / 100g
763 Kcal / portion
GBR (GI) 90 / portion
-
Baguette på varmjäst fördeg
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svårighet: Halvavancerat
242 Kcal / 100g
741 Kcal / portion
GBR (GI) 59 / portion
-
Baguette på franskt vis
Tid: 1 tim (+ 20 tim) , Svårighet: Avancerat
274 Kcal / 100g
497 Kcal / portion
GBR (GI) 26 / portion
-
Surdegsbaguette på enkelt sätt
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
243 Kcal / 100g
731 Kcal / portion
GBR (GI) 76 / portion
-
Woll Roll Bread, vitt yllebröd
Tid: 1 tim (+ 2 tim 15 min) , Svårighet: Medel
271 Kcal / 100g
1680 Kcal / portion
GBR (GI) 96 / portion
-
Ryskt kefirbröd
Tid: 1 tim 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svårighet: Medel
333 Kcal / 100g
653 Kcal / portion
GBR (GI) 73 / portion
-
Focaccia - fugassa genovese
Tid: 1 tim (+ 2 tim 45 min) , Svårighet: Medel
294 Kcal / 100g
1509 Kcal / portion
GBR (GI) 71 / portion
-
Focaccia al rosmarino på fördeg
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svårighet: Halvavancerat
381 Kcal / 100g
3804 Kcal / portion
GBR (GI) 106 / portion
-
Focaccia col formaggio di Recco, flatbröd med färskost som i Recco
Tid: 45 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Lätt
281 Kcal / 100g
336 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Fougasse = fransk focaccia på fördeg
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat
273 Kcal / 100g
1125 Kcal / portion
GBR (GI) 41 / portion
-
[2]