21 recept med Choklad och nougat
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Mörk choklad med fikon och digestivekex
Tips! Lägg hela ”chokladblocket” på en skärbräda och låt alla själv skära sin c...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:
474 Kcal / 100g
329 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Nötbomber
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
550 Kcal / 100g
366 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ganache till chokladtryffel, chokladkräm och mjuk chokladglasyr
Ganache smaksätts på olika sätt. En gnutta salt i mörk chokladmassa gör att b...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
516 Kcal / 100g
501 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Ischoklad
Smaksätt ischokladen enligt eget tycke. Ischoklad ingenting med is att göra...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
666 Kcal / 100g
666 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Crémeaux chocolat, fin chokladkräm till tårta och dessert
Detta är en variant av ganache som endast består av choklad och grädde (läs m...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
341 Kcal / 100g
876 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kaffebiten med chili
Havredryck kallas oftast felaktigt för havremjölk, men innehåller inte mjölk,...
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Nina Ahlm: Kostrådgivarens kokbok
448 Kcal / 100g
1140 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Gianduja, hemlagad mjuk chokladnougat
Temperering görs för att få en glansig fin och stabil choklad/nougat (läs ...
Tid: 1 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
502 Kcal / 100g
1146 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Krispig rischoklad
Choklad måste värmas försiktigt. Gör man fel riskerar man att chokladen smä...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
506 Kcal / 100g
1897 Kcal / portion
GBR (GI) 72 / portion
-
Choklad- och apelsinflingor
Välj chokad och smaksättare efter egen smak. Köper man redan smaksatt choklad...
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
471 Kcal / 100g
2110 Kcal / portion
GBR (GI) 30 / portion
-
Chokladbars med pecannötter
Vattenbad: Koka upp vatten i en större kastrull. Sätt i en mindre skål eller ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
552 Kcal / 100g
2505 Kcal / portion
GBR (GI) 89 / portion