Choklad- och apelsinflingor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats (ā 400g): 1

 

Kockskolan:

 

Så smälts choklad >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Choklad- och apelsinflingor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 471

Kcal / portion: 2110

GBR (GI) / port: 30

Recept: 2110 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 33%

Kolhydrater: 40%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 448 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så smälts choklad > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min + 1 tim )

  1. Smält smör i en kastrull.
  2. Bryt chokladen i mindre bitar och tillsätt. Ta av kastrullen från plattan och rör om tills chokladen smält. Värm på lite vid behov. Läs mer > Så smälts choklad.
  3. Riv apelsinskal. Tillsätt detta och lite apelsinjuice, samt cornflakes. Rör om.
  4. Häll ut smeten brett på smörpapper och låt stelna. Ställ in i kylskåp 1 timme.
  5. Ta ut ur kylen och bryt sönder i mindre bitar. Förvaras kall innan servering. 

Kockens kommentar

Välj chokad och smaksättare efter egen smak. Köper man redan smaksatt choklad, utelämnas smaksättare.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem