Chokladbars med pecannötter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats (ā 450 gram): 1

Kockskolan:

 

Så tempereras choklad >

 

 

Så smälts choklad >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chokladbars med pecannötter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 552

Kcal / portion: 2505

GBR (GI) / port: 89

Recept: 2505 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 33%

Kolhydrater: 57%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 454 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så tempereras choklad > Äts ej

Så smälts choklad > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Smält choklad i vattenbad (koka upp vatten i kastrull och täck med en djup tallrik. Smält chokladen i tallriken). Läs mer > Så smälts choklad.
  2. Klä en vanlig brödform med bakplåtspapper. Häll i chokladen.
  3. Grovhacka pecannötter. Strö dem över chokladen. Strö över kardemumma och kokos.
  4. Ställ i kylskåp i minst 15 minuter tills det hela har stelnat.

Kockens kommentar

Vattenbad: Koka upp vatten i en större kastrull. Sätt i en mindre skål eller kastrull i vattenbadet. Smält chokladen i skålen. Chokladen måste värmas försiktigt, läs mer > Så smälts choklad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem