18 recept med Grönt i ugn
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Grönkålschips
Grönkålen kan också friteras och serveras som drinktilltugg eller till mat....
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                240 Kcal / 100g
                100 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Gratinerad fänkål
Passar till allehanda kött, men även till fisk.
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                31 Kcal / 100g
                23 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Vitlöksgratinerade tomater (tillbehör)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                99 Kcal / 100g
                111 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Chou fleur Mornay, gratinerad blomkål i Mornaysås
Mornaysås är en klassisk fransk gratängsås. Såsen har skapats av kocken Josep...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                118 Kcal / 100g
                288 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Aubergine i stället för potatis som tillbehör
Välj gärna stora auberginer. Receptet ger en halv per portion. Saltning och v...
Tid: 40 min (+ 35 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                20 Kcal / 100g
                36 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Rostade rotsaker
Rosta = tillaga i torr hög värme i ugn eller i torr panna (utan matfett).
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Lunchfrämjandet
                56 Kcal / 100g
                60 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Ungsgratinerade tomater
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                64 Kcal / 100g
                163 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Chou fleur ā la polynaise, klassisk fransk blomkålsrätt eller gratäng
Polonaise = polerad. förfinad (även = polsk). I detta fallet "polerad&qu...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                115 Kcal / 100g
                297 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Finsk morotslåda
Rätten kan ätas som ensamrätt eller som tillbehör till någon fisk- eller kött...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
                87 Kcal / 100g
                227 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Gratinerade rotfruktsstrips (tillbehör)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                66 Kcal / 100g
                59 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)