Gratinerade rotfruktsstrips (tillbehör)
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 66
            Kcal / portion: 59
            GBR (GI) / port: 2
Recept: 235 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 0%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Sätt ugen på 200°C.
 - Skala och skär kålrot, potatis och morot på längden i tunna stavar.
 - Häll olja på en ugnsplåt. Lägg på stripsen. Sätt in i ugnen i 20 minuter. Ta ut, salta och peppra.
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)