
Gratinerade rotfruktsstrips (tillbehör)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 66

Kcal / portion: 59

GBR (GI) / port: 2
Recept: 235 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 0%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Sätt ugen på 200°C.
- Skala och skär kålrot, potatis och morot på längden i tunna stavar.
- Häll olja på en ugnsplåt. Lägg på stripsen. Sätt in i ugnen i 20 minuter. Ta ut, salta och peppra.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)