Gratinerade rotfruktsstrips (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om gratinering >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gratinerade rotfruktsstrips (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 66

Kcal / portion: 59

GBR (GI) / port: 2

Recept: 235 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 0%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 90 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om gratinering > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugen på 200°C.
  2. Skala och skär kålrot, potatis och morot på längden i tunna stavar.
  3. Häll olja på en ugnsplåt. Lägg på stripsen. Sätt in i ugnen i 20 minuter. Ta ut, salta och peppra.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem