Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 31

Kcal / portion: 23

GBR (GI) / port: 0
Recept: 91 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 0%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om gratinering > Äts ej
Om gratänger > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (35 min )
- Sätt ugnen på 180ºC.
- Skär bort ev blast på fänkålen och skär den sedan i skivor. Rulla bitarna i olivolja.
- Lägg i ugnssäker form. Salta och peppra lätt. Sätt i ugnen i cirka 30 minuter.
Kockens kommentar
Passar till allehanda kött, men även till fisk.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)