23 recept med Stekt, wokad grönt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Peperochini
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
21 Kcal / 100g
28 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stekt svamp - grundrecept
Stekt svamp passar väl till all stekt mat, särskilt kött och speciellt till v...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
36 Kcal / 100g
17 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ångbåtslök
Behöver man mycket lök till maten med extra smak kan ångbåtslök rekommenderas...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
37 Kcal / 100g
75 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Halstrade morötter
Halstring, halstra är ett annat ord för grilla. I svensk terminologi br...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
40 Kcal / 100g
76 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Timjansdoftande rödkål (tillbehör)
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
42 Kcal / 100g
39 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Vinbräserad paprika med salladskapris
Salladskapris är stora kapris, som brukar finnas i butikernas delikatessdiskar....
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
43 Kcal / 100g
107 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Karamelliserad skivad lök
Gul lök lämpar sig särskilt väl att stekas. Röd lök lämpar sig inte lika väl,...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
43 Kcal / 100g
13 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Champignons Bordelaise, bräserad svamp i rödvin
Bordelaise = som i Bordeaux, det vill säga ett bordeauxvin bör lämpligtvis vä...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
45 Kcal / 100g
53 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hyvlade rotfrukter
Passar till det mesta, men bäst till kötträtter.
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
48 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Pepparlök (tillbehör)
Passar väl till stekt och grillat kött.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
52 Kcal / 100g
58 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)