23 recept med Stekt, wokad grönt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Peperochini
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                21 Kcal / 100g
                28 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Stekt svamp - grundrecept
Stekt svamp passar väl till all stekt mat, särskilt kött och speciellt till v...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                36 Kcal / 100g
                17 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Ångbåtslök
Behöver man mycket lök till maten med extra smak kan ångbåtslök rekommenderas...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                37 Kcal / 100g
                75 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Halstrade morötter
Halstring, halstra är ett annat ord för grilla. I svensk terminologi br...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                40 Kcal / 100g
                76 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Timjansdoftande rödkål (tillbehör)
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                42 Kcal / 100g
                39 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Vinbräserad paprika med salladskapris
Salladskapris är stora kapris, som brukar finnas i butikernas delikatessdiskar....
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                43 Kcal / 100g
                107 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Karamelliserad skivad lök
Gul lök lämpar sig särskilt väl att stekas. Röd lök lämpar sig inte lika väl,...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                43 Kcal / 100g
                13 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Champignons Bordelaise, bräserad svamp i rödvin
Bordelaise = som i Bordeaux, det vill säga ett bordeauxvin bör lämpligtvis vä...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                45 Kcal / 100g
                53 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Hyvlade rotfrukter
Passar till det mesta, men bäst till kötträtter.
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                48 Kcal / 100g
                35 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Pepparlök (tillbehör)
Passar väl till stekt och grillat kött.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                52 Kcal / 100g
                58 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)