Pepparlök (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pepparlök (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 52

Kcal / portion: 58

GBR (GI) / port: 2

Recept: 231 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 0%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 112 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skala och skiva löken.
  2. Hetta upp matfett i stekpanna och bryn löken till lätt mörk färg.
  3. Tillsätt svartpeppar, fond, vatten och socker. Låt koka tills vätskan försvunnit.
2205

Kockens kommentar

Passar väl till stekt och grillat kött.

Alternativ

Grillad ryggbiff

Smålök glacé i ugn

Karamelliserad skivad lök

Bräserad glaserad smålök

Ångbåtslök

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem