Timjansdoftande rödkål (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Timjansdoftande rödkål (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 42

Kcal / portion: 39

GBR (GI) / port: 1

Recept: 157 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 0%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 93 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Finstrimla rödkål. Skala och finhacka vitlök. Hacka timjan. Riv citronskal.
  2. Hetta upp olja i en panna. Stek rödkålen med vitlök, timjan och citronskal ett par minuter tills kålen mjuknat något.

Passar till

Lammfärsburgare

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem