Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 21

Kcal / portion: 28

GBR (GI) / port: 1
Recept: 111 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 0%
Fett: 0%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Ansa paprikan, ta bort skaft och vitt innanmäte. Skär dem i skivor. Skär squash i 5 centimeter stavar.
- Hetta upp olivolja i en stekpanna på hög värme. Stek grönsakerna hastigt i 2 minuter. Strö över timjan, salt och peppar.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)