Peperochini
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Peperochini

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 21

Kcal / portion: 28

GBR (GI) / port: 1

Recept: 111 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 0%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 130 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Ansa paprikan, ta bort skaft och vitt innanmäte. Skär dem i skivor. Skär squash i 5 centimeter stavar.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna på hög värme. Stek grönsakerna hastigt i 2 minuter. Strö över timjan, salt och peppar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem