Hyvlade rotfrukter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hyvlade rotfrukter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 48

Kcal / portion: 35

GBR (GI) / port: 4

Recept: 139 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 72 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skala och hyvla rotsakerna i långa tunna skivor med potatisskalare eller osthyvel. Finhacka persilja.
  2. Hetta upp matfett (smör) i stekpanna på medelhög värme och stek (cirka 1 minut) rotsakerna i omgångar. Salta lätt.
  3. Lägg tillbaka alla rotsakerna i pannan och låt det bli varmt.
  4. Lägg upp och garnera med hackad persilja.

Kockens kommentar

Passar till det mesta, men bäst till kötträtter.

Passar till

Antilopfilé

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem