23 recept med Stekt, wokad grönt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Stekt svamp - grundrecept
Stekt svamp passar väl till all stekt mat, särskilt kött och speciellt till v...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                36 Kcal / 100g
                17 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Champignons sautés, såterad/stekt svamp
Fint stekta champinjoner är lätt brynta och skall inte safta sig när de ste...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                173 Kcal / 100g
                92 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Svampsmix (tillbehör eller lätt måltid)
I svensk "renlighetsiver" brukar vi vanligen tvätta svamp. Menyse´s...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                204 Kcal / 100g
                130 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Champignons Bordelaise, bräserad svamp i rödvin
Bordelaise = som i Bordeaux, det vill säga ett bordeauxvin bör lämpligtvis vä...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                45 Kcal / 100g
                53 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Karamelliserad skivad lök
Gul lök lämpar sig särskilt väl att stekas. Röd lök lämpar sig inte lika väl,...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                43 Kcal / 100g
                13 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Bräserad glaserad smålök
Löken täcks inte helt av spadet och är lite svår få att värma runt om. Därför...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                84 Kcal / 100g
                155 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Oignons glacés ā brun, fransk bräserad smålök i brun sås
Passar som tillbehör till mat, särskilt till stekt kött, eller i grytor där...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                67 Kcal / 100g
                190 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Ångbåtslök
Behöver man mycket lök till maten med extra smak kan ångbåtslök rekommenderas...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                37 Kcal / 100g
                75 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Pepparlök (tillbehör)
Passar väl till stekt och grillat kött.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                52 Kcal / 100g
                58 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Scarola Napoletana con alici, sauterad escarolesallat med ansjovis
Escarole är en cikoriasallat. Till skillnad från vanlig sallat har den bitter s...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                156 Kcal / 100g
                349 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)