22 recept med Kokta grönsaker
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Lättkokt blomkål med bacon
Blomkål innehåller rikligt med C-vitamin om den kokas lätt (al dente). Tips! ...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                76 Kcal / 100g
                165 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Tomatromantica
Köp gärna cocktailtomater på kvist och blanchera tomaterna med kvistarna på. Då...
Tid: 30 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                78 Kcal / 100g
                120 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Légumes ā la grecque, kalla grönsaker i kort spad
Ā la grecque = allehanda grönsaker som sjudits i kort spad (fr. court bouil...
Tid: 20 min (+ 45 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
                84 Kcal / 100g
                234 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Surkålsvarianter av burkkål
Surkål är billig och nyttig mat, som tillreds av vitkål som "suras"...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                93 Kcal / 100g
                264 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Koka bönor och annat grönt på grillen
Till vissa grillrätter vill man kanske ha något annat än grillade tillbehör, ...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                97 Kcal / 100g
                146 Kcal / portion
                GBR (GI) 10 / portion
 - 
              
              Svart bönröra (tillbehör)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                105 Kcal / 100g
                227 Kcal / portion
                GBR (GI) 13 / portion
 - 
              
              Brysselkål i crčme fraiche
Passar till det mesta, bäst till kötträtter.Näringsberäkning: Bacon och fläsk...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                107 Kcal / 100g
                124 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Kokt purjolök med krämig sås eller i vinägrett
Marinerad purjo: Ansad purjo vit del, hel eller skuren i 5-centimeters bitar,...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                109 Kcal / 100g
                215 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                111 Kcal / 100g
                159 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Varm majsmix
Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid steknin...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                121 Kcal / 100g
                319 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)