22 recept med Kokta grönsaker
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Smörslungad brysselkål
Slunga = något som kastas runt i speciella slungor, t.ex. tvättade grönsaker i ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
122 Kcal / 100g
125 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Surkålsvarianter av burkkål
Surkål är billig och nyttig mat, som tillreds av vitkål som "suras"...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
93 Kcal / 100g
264 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Svart bönröra (tillbehör)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
105 Kcal / 100g
227 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Lättkokt blomkål med bacon
Blomkål innehåller rikligt med C-vitamin om den kokas lätt (al dente). Tips! ...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
76 Kcal / 100g
165 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kokt purjolök med krämig sås eller i vinägrett
Marinerad purjo: Ansad purjo vit del, hel eller skuren i 5-centimeters bitar,...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
109 Kcal / 100g
215 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Salladskål med ärter
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
53 Kcal / 100g
105 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Smörslungade ärter och bönor
Slunga = något som kastas runt i speciella slungor, till exempel tvättade grö...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
30 Kcal / 100g
27 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Brysselkål i crème fraiche
Passar till det mesta, bäst till kötträtter.Näringsberäkning: Bacon och fläsk...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
107 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Varm majsmix
Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid steknin...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
121 Kcal / 100g
319 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Tomatromantica
Köp gärna cocktailtomater på kvist och blanchera tomaterna med kvistarna på. Då...
Tid: 30 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
78 Kcal / 100g
120 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)