Varm majsmix
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Varm majsmix

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 121

Kcal / portion: 319

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1275 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 10%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 264 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Koka lök med skal i lite vatten i 10-15 minuter. Tryck sedan ut löken ur skalet genom att pressa den mellan fingrarna.
  2. Stek bacon tills den är knaprig, men inte bränd.
  3. Häll upp burkmajsen med lite spad i en kastrull och tillsätt smör. Låt koka upp.
  4. Tillsätt lök, bacon och sallad och låt bli varmt. Salta och peppra lätt.

Kockens kommentar

Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem