
Salladskål med ärter
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 53

Kcal / portion: 105

GBR (GI) / port: 3
Recept: 421 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 0%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Skär salladskål i tunna skivor. Koka den i en kastrull på medelvärme tills den blivit mjuk, cirka 10 minuter.
- Tillsätt ärter. Hacka mynta och lägg i. Låt koka upp. Tag av från plattan. Låt vila några minuter innan servering.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)