Salladskål med ärter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Salladskål med ärter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 53

Kcal / portion: 105

GBR (GI) / port: 3

Recept: 421 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 0%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 199 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skär salladskål i tunna skivor. Koka den i en kastrull på medelvärme tills den blivit mjuk, cirka 10 minuter.
  2. Tillsätt ärter. Hacka mynta och lägg i.  Låt koka upp. Tag av från plattan. Låt vila några minuter innan servering.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem