
Svart bönröra (tillbehör)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 105

Kcal / portion: 227

GBR (GI) / port: 13
Recept: 906 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 1%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 6%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Ta hälften av bönorna och häll bort spadet. Häll dessa i en kastrull och mixa till mos med en mixerstav, eller i matberedare.
- Tillsätt resterande bönor med spad i en kastrull. Värm upp på medelvärme.
- Skär salladslöken i tunna skivor. Skär jalapenon i mitten och ta bort skaft, frön och skiljeväggar. Finhacka.
- Tillsätt grönsakerna till bönorna. Smaka av med salt och peppar.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)