Tomatromantica
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tomatromantica

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 78

Kcal / portion: 120

GBR (GI) / port: 3

Recept: 479 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 0%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 153 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
L Hansson

Tillagning (30 min + 48 tim )

  1. Koka upp vatten, vinäger, socker och salt tills sockret är helt löst.
  2. Blanchera (snabbkoka) tomaterna i 15-30 sekunder i det kokande vattnet.
  3. Lägg tomaterna i en ren glasburk och häll på vinägerblandningen.
  4. Låt stå kallt i minst 2 dygn innan servering. Servera i en sallad eller som dekoration.

Kockens kommentar

Köp gärna cocktailtomater på kvist och blanchera tomaterna med kvistarna på.
Då blir smaken intensivare.

Passar till

Kronärtskockspannacotta

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem