13 recept med Kokt kalvkött, gryta
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kalvgryta med aprikoser (GI-recept)
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
142 Kcal / 100g
377 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Fin kalvsylta
Sylta kan frysas - fet sylta i 3 månader, mager i 6 månader. Sylta som skall ...
Tid: 2 tim (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
112 Kcal / 100g
500 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Kalvlägg med rotmos
En kalvlägg med ben väger cirka 2 kg. Tillagat blir det cirka 750 gram, vilke...
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
112 Kcal / 100g
524 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Osso buco ā la Petter - köttgryta av kalvlägg
Osso buco skall egentligen vara av kalvlägg med ben och märg. Osso buco betyd...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
99 Kcal / 100g
529 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Ljus gryta på kalv med primörer
Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Kock:
87 Kcal / 100g
540 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hemlagad pölsa utan inälvor
Klassisk pölsa tillagas av lungmos blandat med kokta korngryn. Lungmos är e...
Tid: 1 tim (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
97 Kcal / 100g
571 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Bräserad hel kalvlägg
Köp helst baklägg. Framläggen har mindre kött och mer senor. På bilden visas ...
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
100 Kcal / 100g
590 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Borjupörkölt - ungersk kalvköttgryta med paprika
Detta är en klassisk ungersk rätt lagat av kalvkött. Köttbitarna skall vara stö...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
115 Kcal / 100g
604 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Hemlagad norrlandspölsa
Laga gärna en stor sats och frys in det som blir över. Norrlandspölsa är en...
Tid: 1 tim 30 min (+ 10 min) , Svarighet: Medel, Kock:
108 Kcal / 100g
615 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Dillkött av kalv i syrlig sås, kalvfrikassé
Kalvbringan kan bytas ut mot bog eller lammbringa. Rätten är en form av "...
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
133 Kcal / 100g
702 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion