7 recept med Kalvkotlett, entrecôte
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Kalvrostbiff med citronstekta rotsaker och rödvinsås
Det tar närmare 90 minuter per kilo att tillaga en rostbiff i ugnstemperatu...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                92 Kcal / 100g
                476 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Grillad portvinskalv på iPiniumplatta
iPinium GSB (Grilla-Steka-Baka) är en grill-, stek- och bakplatta tillverkad av...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:
                154 Kcal / 100g
                527 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Portvinskalv
Tid: 35 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                177 Kcal / 100g
                731 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Kalvkotlett helt lyxigt enkelt
Kalvkött av unga oxdjur är fintrådigare, ljusare och mörare än oxkött och anses...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                125 Kcal / 100g
                417 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Ugnsbakad hel kalventrecote med rosépepparsås
Det är först på senare år som kalventrecôte funnits att köpa i butiker och det ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                198 Kcal / 100g
                1021 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Ugnsgratinerad kalventrecote med rosésmör och klyftpotatis
Det är först på senare år som kalventrecôte funnits att köpa i butiker och det ...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
                260 Kcal / 100g
                801 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Senaps- och persiljepanerad kalvkotlett
Sägs bara "kalv" i recept brukar man avse nötkalv, men det kan ocks...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
                123 Kcal / 100g
                568 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion