13 recept med Kokt kalvkött, gryta
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Kalvgryta med aprikoser (GI-recept)
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                142 Kcal / 100g
                377 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Ljus gryta på kalv med primörer
Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                87 Kcal / 100g
                540 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Kalvlägg med rotmos
En kalvlägg med ben väger cirka 2 kg. Tillagat blir det cirka 750 gram, vilke...
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                112 Kcal / 100g
                524 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Osso buco ā la Petter - köttgryta av kalvlägg
Osso buco skall egentligen vara av kalvlägg med ben och märg. Osso buco betyd...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                99 Kcal / 100g
                529 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Hemlagad pölsa utan inälvor
Klassisk pölsa tillagas av lungmos blandat med kokta korngryn. Lungmos är e...
Tid: 1 tim (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                97 Kcal / 100g
                571 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Bräserad hel kalvlägg
Köp helst baklägg. Framläggen har mindre kött och mer senor. På bilden visas ...
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                100 Kcal / 100g
                590 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Hemlagad norrlandspölsa
Laga gärna en stor sats och frys in det som blir över. Norrlandspölsa är en...
Tid: 1 tim 30 min (+ 10 min) , Svarighet: Medel, Kock:
                108 Kcal / 100g
                615 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Dillkött av kalv i syrlig sås, kalvfrikassé
Kalvbringan kan bytas ut mot bog eller lammbringa. Rätten är en form av "...
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                133 Kcal / 100g
                702 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Ossobuco alla milanese, klassisk italiensk kalvlägg med saffransrisotto
Rätten är känd sedan 700-talet och benämns ossobuco eller ossibuchi i Italien...
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                159 Kcal / 100g
                943 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Blanquette de Veau ā Ancienne - klassisk (gammaldags) fransk kalvgryta
Finskuren stuvad kalv passar väl som fyllning i vol-au-vent. Se dito recept. ...
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                127 Kcal / 100g
                872 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion