7 recept med Stekt kalv, kalvschnitzel
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Escalopes de veau chasseur, kalvschnitzel med jägarsås
Det är Sauce chasseur (jägarsås) som gör receptet halvavancerat (läs mer &g...
Svarighet: Halvavancerat, Kock:
                123 Kcal / 100g
                796 Kcal / portion
                GBR (GI) 13 / portion
 - 
              
              Piccata alla Milanese original, ostpanerad kalvschnitzel
Piccata är detsamma som schnitzel, det vill säga en tunn skiva stekt kött, va...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                133 Kcal / 100g
                735 Kcal / portion
                GBR (GI) 17 / portion
 - 
              
              Wienerschnitzel på svenskt och österrikiskt vis
Ett billigare alternativ än kalvinnanlår är panerad fläskkotlett utan ben, ka...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                139 Kcal / 100g
                617 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Involtini al Pesto, kalvrulader med pesto
Ivoltini (ita.) = rullar. Kan vara allehanda rätter som rullats ihop.
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                156 Kcal / 100g
                663 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Straccetti alla romana, klassisk kötträtt med rucola från Rom
Straccetti är en klassisk rätt i Rom och regionen Lazio. Straccetti betyder &...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                163 Kcal / 100g
                719 Kcal / portion
                GBR (GI) 18 / portion
 - 
              
              Piccata Petter - kalvschnitzel
Riktigt fint kalvkött (gödkalv) är nästan vitt och kommer från kalvar uppfödda ...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
                171 Kcal / 100g
                704 Kcal / portion
                GBR (GI) 14 / portion
 - 
              
              Schnitzel Cordon Bleu, Schweizerschnitzel med rösti
Ekologiskt ströbröd av vete är inte helt lyckat att använda för att det inte ...
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                198 Kcal / 100g
                921 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion