Involtini al Pesto, kalvrulader med pesto
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om rulader >

 

 

Om pesto >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Involtini al Pesto, kalvrulader med pesto

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 663

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2651 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 5%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 425 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om rulader > Äts ej

Om pesto > Äts ej

...

Skapat av
Christian Campogiani

Tillagning (30 min )

  1. Skär kalvinnanlår i portionsskivor ā 100 gram styck. Banka ut skivorna till dubbel storlek.
  2. Bred på ett tunt lager pesto på varje skiva. Lägg på en skiva prosciutto (parmaskinka)
  3. Rulla ihop löst till små paket. Stick in en tandpetare så att paketen håller ihop.
  4. Häll vetemjöl på en tallrik. Vänd kalvpaketen i mjölet.
  5. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  6. Hetta upp smör i en stekpanna. Stek knytena runt om, i cirka 3 minuter tills ytan är gyllenbrun.
  7. Tillsätt kalvfond och vin. Låt sjuda under lock i 6-7 minuter.

Kockens kommentar

Ivoltini (ita.) = rullar. Kan vara allehanda rätter som rullats ihop.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem