Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 663

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2651 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 5%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Skär kalvinnanlår i portionsskivor ā 100 gram styck. Banka ut skivorna till dubbel storlek.
- Bred på ett tunt lager pesto på varje skiva. Lägg på en skiva prosciutto (parmaskinka)
- Rulla ihop löst till små paket. Stick in en tandpetare så att paketen håller ihop.
- Häll vetemjöl på en tallrik. Vänd kalvpaketen i mjölet.
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Hetta upp smör i en stekpanna. Stek knytena runt om, i cirka 3 minuter tills ytan är gyllenbrun.
- Tillsätt kalvfond och vin. Låt sjuda under lock i 6-7 minuter.