Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 156
            Kcal / portion: 663
            GBR (GI) / port: 5
Recept: 2651 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 5%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Skär kalvinnanlår i portionsskivor ā 100 gram styck. Banka ut skivorna till dubbel storlek.
 - Bred på ett tunt lager pesto på varje skiva. Lägg på en skiva prosciutto (parmaskinka)
 - Rulla ihop löst till små paket. Stick in en tandpetare så att paketen håller ihop.
 - Häll vetemjöl på en tallrik. Vänd kalvpaketen i mjölet.
 - Koka pasta enligt anvisning på paketet.
 - Hetta upp smör i en stekpanna. Stek knytena runt om, i cirka 3 minuter tills ytan är gyllenbrun.
 - Tillsätt kalvfond och vin. Låt sjuda under lock i 6-7 minuter.