Kalvgryta med aprikoser (GI-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kalvfond koncentrerad

1.0 

msk

Aprikoser torkade

12.0 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kalvgryta med aprikoser (GI-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 377

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1510 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 7%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 266 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Kalvfond koncentrerad 1.0 msk 2%

Aprikoser torkade 12.0 styck 14%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Ulrika

Tillagning

  1. Skär kött i lagom stora grytbitar. Skala och hacka lök. Skär äpple i skivor.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör. Bryn köttet tillsammans med löken i några minuter. Tillsätt grädde, kalvfond och aprikoser. Låt koka cirka 10 minuter.
  3. Smaka av med salt och peppar. Lägg i äppelskivorna precis innan servering. Servera med sallad eller kokta grönsaker.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem