Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 377

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1510 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 7%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skär kött i lagom stora grytbitar. Skala och hacka lök. Skär äpple i skivor.
- Hetta upp en stekpanna med smör. Bryn köttet tillsammans med löken i några minuter. Tillsätt grädde, kalvfond och aprikoser. Låt koka cirka 10 minuter.
- Smaka av med salt och peppar. Lägg i äppelskivorna precis innan servering. Servera med sallad eller kokta grönsaker.