36 recept med Bräserad kyckling, grytor ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kyckling Marengo, Napoleons segermåltid
Rätten kan tillagas av färdigstekt eller grillad kyckling. Dela i bitar och v...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
164 Kcal / 100g
866 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Allt i ett i höstgryta
Kyckling är ömtålig vara, särskilt kycklingbröst, och skall därför stekas l...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock: Kronfågel
80 Kcal / 100g
398 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Mild indisk kycklinggryta (barnrecept)
Lilly har fullt upp att provsmaka ett av hennes favoritrecept. Receptet kommer ...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
146 Kcal / 100g
364 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Nordisk saffranskyckling
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
101 Kcal / 100g
575 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Coq au vin, fransk hönsgryta
Coq au vin (tupp i gryta) är en klassisk fransk gryta. Klassiskt är att tilla...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
142 Kcal / 100g
799 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Shirin polo, persisk söt hönsgryta
Detta är en söt (shirin = söt) kycklingrätt som härstammar från Iran. Om du v...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
191 Kcal / 100g
1193 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Currykyckling med matkorn
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
141 Kcal / 100g
533 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Indian Chicken Curry
Den curry vi är vana vid är så kallad engelsk curry, en garam masalainspire...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
94 Kcal / 100g
640 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Fricassée de poulet ā l´ancienne - gammaldags hönsfrikassé
Receptet hämtat från Julia Childs kokbok Det goda franska köket. Läs mer &g...
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
124 Kcal / 100g
739 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Kycklinggryta med champinjoner
Svarighet: Medel, Kock:
116 Kcal / 100g
632 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel