Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 223

Kcal / portion: 611

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2445 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 17%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skiva champinjoner. Strimla purjolök. Stek dem i smör och lägg över i en bunke.
- Dela kyckling i mindre bitar. Smält smör i en stekgryta. Fräs curry, sambal, salt och vitlök. Lägg i kycklingbitarna. Bryn dem. Tillsätt grädde. Låt det sen småputtra i 10-15 minuter.
- Tillsätt sist creme fraich. Låt koka upp. Lägg i svamp- och purjofräset. Servera med kokt broccoli.
Kockens kommentar
Mycket liten portionsvikt förklarar lågt kaloriintag, vilket ofta gäller för LCHF-recept. Läs mer > LCHF-analys.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel