Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 686

GBR (GI) / port: 11
Recept: 2746 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 5%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Strimla kyckling. Hacka lök. Dela svamp.
- Fräs filén och löken i smör tillsammans med svampen. Strö över curryn. När det fått fin färg pudra över idealmjöl. Tillsätt buljong och slå över grädden. Färga såsen fin brun med sojan. Låt småkoka några minuter.
- Tillsätt mango. Smaksätt. Allra sist skiva i bananerna.
- Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Kockens kommentar
Använd bengal hot mango chutney.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel