Coq au vin (GI-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 6

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Coq au vin (GI-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 193

Kcal / portion: 830

GBR (GI) / port: 0

Recept: 4980 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 13%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 430 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Lauritzson, GI i praktiken

Tillagning

  1. Dela kyckling i mindre bitar. Tärna sidfläs. Bryn kyckling och sidfläsk i rikligt med smör. Lägg i en stor kastrull.
  2. Häll på vin, buljong och lagerblad, vitlökspulver och timjan. Låt småkoka cirka 45 minuter.
  3. Ta upp kycklingen. Låt vätskan rediceras till hälften.
  4. Skala och hacka lök. Skiva champinjoner. Fräs lök och svamp i smör. Lägg tillbaka kycklingen i såsen. Täck med svamp- och lökröran. Låt puttra cirka 5 minuter. Garnera med lite gräslök.

Kockens kommentar

GBR 1 = mycket lågt. Portionsvikten ganska låg. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Alternativ

Coq au vin på franskt vis

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem