Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 907

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3629 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 12%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Strimla kyckling. Finhacka lök och vitlök. Hacka svamp. Finhacka selleri. Finhacka chili. Strimla paprika.
- Hetta upp woken. Tillsätt halva oljan. Fräs lök och vitlök hastigt. Ta upp den.
- Smält margarinet i woken och fräs champinjonhacket lätt. Ta upp den.
- Hetta upp resterande olja. Fräs kycklingstrimlarna. Rör ner curry och chilipulver. Strö över farin- och florsocker och rör om kontinuerligt. Tillsätt 4 dl vatten och koka upp under lock.
- Tillsätt selleri och lägg tillbaka lök, vitlök och champinjoner. Sätt på lock och koka upp. Tillsätt chili, spanskpeppar och resterande vatten. Låt koka upp under lock. Slå på matlagningsgrädden, koka upp. Lägg i brytbönor, ärter och paprika. Tillsätt broccoli och crème fraîche och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med ris och gott bröd.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel