Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 116
            Kcal / portion: 632
            GBR (GI) / port: 10
Recept: 2527 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 4%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skiva morötterna. Skär purjolök i tunna ringar. Strimla kycklingbrösten och bryn bitarna. Lägg åt sidan.
 - Koka ris enligt anvisning på paketet.
 - Fräs grönsakerna och svampen. Strö över curry och späd med buljong. Lägg tillbaka kycklingfiléerna i grytan och låt koka till köttet är genomkokt ca 10-15 minuter.
 - Salta och peppra. Rör ner crème fraîche låt koka på svag värme 1-2 minuter.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel