Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 116

Kcal / portion: 632

GBR (GI) / port: 10
Recept: 2527 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 4%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skiva morötterna. Skär purjolök i tunna ringar. Strimla kycklingbrösten och bryn bitarna. Lägg åt sidan.
- Koka ris enligt anvisning på paketet.
- Fräs grönsakerna och svampen. Strö över curry och späd med buljong. Lägg tillbaka kycklingfiléerna i grytan och låt koka till köttet är genomkokt ca 10-15 minuter.
- Salta och peppra. Rör ner crème fraîche låt koka på svag värme 1-2 minuter.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel