Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 86

Kcal / portion: 288

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1153 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 4%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Matlagningsgrädde 1.5 dl 21%
Dill finhackad 1.0 dl 1%
Morötter 200.0 gram 5%
...
![]()
Skapat av
Caroline på Viktklubben.net
Tillagning
- Skiva morötter och skär kycklingen i mindre bitar.
- Koka upp buljong och vatten. Sjud kycklingen och morötterna i 5-10 minuter tills kycklingen är färdig under lock.
- Red av, tillsätt grädde och lägg i haricots verts. Koka någon minut.
- Smaka av med inläggningsättika och ditt.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel