36 recept med Bräserad kyckling, grytor ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Enkel kycklingfrikassé
Detta är ett snabbt sätt att laga frikassé. Blanda med valfria rotfrukter eft...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
93 Kcal / 100g
538 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Allt i ett i höstgryta
Kyckling är ömtålig vara, särskilt kycklingbröst, och skall därför stekas l...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock: Kronfågel
80 Kcal / 100g
398 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Feng zhua, bräserad kyckling i ostronsås
Feng zhua ("fågel Fenixs klor") är en kinesisk rätt som består av k...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
128 Kcal / 100g
702 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Sydstatsgryta
Chipotle pasta/paste är en kryddhet chilipasta av jalapeno med rökig sm...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock: Kronfågel
70 Kcal / 100g
310 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kycklingfilégryta med tomat och vin
Kyckling är ömtålig vara, särskilt kycklingbröst, och skall därför stekas l...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Kronfågel
78 Kcal / 100g
300 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Indisk kycklinggryta
Det finns olika sorters curry att köpa. Vi har valt och rekommenderar en star...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
158 Kcal / 100g
747 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Kyckling jambalaya med romanesco
Jambalaya är en klassisk rätt från kreolköken i Louisiana, USA. Kreol är en...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Kronfågel
105 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Irländsk kycklinggryta
Kyckling är ömtålig vara, särskilt kycklingbröst, och skall därför stekas l...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
44 Kcal / 100g
352 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Mild indisk kycklinggryta (barnrecept)
Lilly har fullt upp att provsmaka ett av hennes favoritrecept. Receptet kommer ...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
146 Kcal / 100g
364 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Lätt Vårgryta med kyckling
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
89 Kcal / 100g
446 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel